Komplettera din industriella interiör!

 

Industriella interiörer har varit väldigt på modet under en tid och det är väldigt logiskt. En cool inredningsstil som kan kombineras med mjuka och lyxiga material. Därför finns det element som passar alla. Dessutom är den tuff och mjuk, så den är perfekt för alla par. Nu finns det några föremål du kan registrera dig för att komplettera din industriella inredning – vi vill hjälpa dig på vägen!

Inspiration för industriella interiörtrender Ta hem dina drömmar
Coolt soffbord
Självklart är ett coolt soffbord en väsentlig del av en industriell inredning. Titta särskilt på olika material som trä och metall. Du kan verkligen kombinera det. Titta till exempel på ett stadigt träbord. Du kan fortfarande se säden här. I kombination med svarta ben kan du skapa ett vackert industriellt soffbord. Är du osäker på vilken typ av bord du vill välja? Giga Furniture har en myriad av alternativ, så du kan definitivt göra ett bra val!

Köksbarstol
Om du har ett kök i ditt hem eller ditt kök är separerat från vardagsrummet av en köksdel kan du göra det till en trevlig bar. Du behöver bara hitta några bra barstolar. Om resten av din interiör redan är ganska industriell kan du kontrastera den med en sammetsstol. Det gör allt smidigare. Vill du gå för den coola looken? Då kan du se den stadiga läderstolen. På så sätt kan du leka lite i din inredning och mixa och matcha. På så sätt ger du den en omedelbar personlig touch!

Garderob
Påminner garderoben mig alltid om en amerikansk high school? Var garderoben så stor att du inte kunde stå ut? Skåpet ger interiören en retrokänsla men passar ändå perfekt in i den industriella stilen. Det ser så retro ut att det finns alla möjliga varianter, inklusive några begagnade skåp. Den är verkligen inte din, och vill du ha den lite tightare? Då kan du välja en lite modernare variant. Den har en fin finish eller innehåller ljusa färger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *