Fyll kanterna med smuts

 

Lägg till jord runt uteplatsen
Det är också nödvändigt att upprätthålla gränserna för blommor och växter. Din växt är en naturlig produkt där jord är mycket viktigt.
Under året faller eller faller din jord ofta (t.ex. torvjord). Om du tänjer på gränserna på våren kommer dina växter att tacka dig. Din trädgård ser också lite bättre ut, och dina växter har återigen tillräckligt med jord för rötter.
Att sänka jorden kan torka rötterna. Detta är dåligt för din växt. Så se till att täcka växterna i tid. Det är viktigt att fylla på det regelbundet eftersom jorden kommer att ge eko efter ett tag. Varför lägga till en gräns?
Luft är viktigt i din jord. Komprimerad jord är inte bra för dina rötter. Täck dina växter (rötter) för vintern. Gillar du kalla fötter? Dina växter också. Den bördiga jorden i trädgården säkerställer bördig jord. Att fylla på dina gränser varje år kommer att balansera jorden i din trädgård.
Täck vinterväxter.
Trädgårdsjord gödslas ofta för att ge näring till dina växter. Jag förstör mina växter varje år med ett extra lager jord i trädgården. Skyddade växter är lättare att övervintra. Man vet aldrig hur hårda vintrarna blir och jag är alltid väldigt försiktig med mina perenner. Och på våren fyller det luckorna i gränsen.
Plant boll
Att plantera lökarna i ny jord gör det också lättare att plantera dem. Lökar är lättare att rota och behöver inte gräva djupt ner i marken.
Utjämna
Gödslad trädgårdsjord är också användbar för nya och anpassade trädgårdar. Detta gör att växtområdet kan jämnas ut.
Trädgårdsjord är inte krukjord!
Observera att jorden i trädgården inte är krukjord. Krukkompost är, som namnet antyder, avsedd att användas i krukor och krukor. För det första är krukkompost inte lämplig för lös användning i trädgården. För det andra kan det lösas. Jorden i trädgården har en helt annan sammansättning. Se till att köpa trädgårdsjord som innehåller organiskt material. Detta är viktigt för din trädgårds jordstruktur.
Som sagt, jorden för dina växter är viktigast. Var därför särskilt uppmärksam på jorden under fötterna på din växt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *